Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
There is no posts!
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.
positiivinen-oppiminen

Ovatko toksinen positiivisuus ja negatiivisuus yhtä haitallisia hyvinvoinnille?

Miksi toksinen positiivisuus ja toksinen negatiivisuus ovat yhtä haitallisia hyvinvoinnille?

Webinaari 12.1. klo 18-19.30

Positiivisen psykologian kouluttajat Pauliina Avola ja Viivi Pentikäinen keskustelevat ilmiöstä ”toksinen positiivisuus ja negatiivisuus” maksuttomassa webinaarissa ja pohtivat ilmiötä hyvinvoinnin ja ihmissuhteiden näkökulmasta. 

Mitä tarkoitetaan käsitteellä toksinen positiivisuus ja toksinen negatiivisuus? Miten käyttäytyy ihminen, joka on epäaidosti positiivinen tai kroonisesti negatiivinen? Entä mitä kaikkea kätkeytyy näiden ääri-ilmiöiden taakse?

Luennolla pohditaan myös positiivisen psykologian tutkimuksen suhdetta pakko-positiivisuuteen ja positiivisuuden ideologiaan sekä kirkastetaan hyvinvointitutkimuksen todellisia hyvinvointiin vaikuttavia löydöksiä viimeisten 20 vuoden ajalta. 

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan luennolle!

Viivi & Pauliina 

 

Ilmoittaudu luennolle alla olevan linkin kautta. Luento lähetetään webinaarina.

Saat webinaarilinkin ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli et saa linkkiä, ota yhteyttä info@positiivinenoppiminen.fi

Tarkistathan, että sähköpostisi on oikein.

Lähetämme webinaarilinkin vielä tuntia ennen luentoa kaikille ilmoittautuneille.

[powr-form-builder id=1ae4a1e3_1638870168170]

Search The Shop

Instagram Feed

Follow Us

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla