Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
There is no posts!
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.

Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen webinaari

Hyvinvointitaitojen opettaminen antaa opiskelulle siivet ja keholle juuret.

Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen maksuton webinaari tiistaina 3.5.2022 klo 17.30-19.00

Tervetuloa kuulemaan, mitä taitoja lapset ja nuoret tarvitsevat voidakseen hyvin ja oppiakseen parhaalla mahdollisella tavalla. Hyvinvointi on tärkeä resurssi oppimisen taustalla, ja positiivinen pedagogiikka ja laaja-alainen hyvinvointiopetus antaa käytännönläheistä ymmärrystä siihen, miten hyvinvointia voidaan tukea.

Positiivinen pedagogiikka ja hyvinvointiopetus suuntaa opetuksessa huomion asioihin, joihin meidän erityisesti tulisi kiinnittää huomiota, jotta yksilöt, ryhmät ja yhteisöt pääsevät kukoistamaan ja kasvamaan parhaaseen potentiaaliinsa.

Tällä luennolla saat tutkimustietoon ja käytännön opetuskokemukseen pohjautuvia esimerkkejä siitä miten hyvinvointiopetus jalkautuu opetukseen vahvistaen sekä hyvinvointia että oppimista. Luennolla kerromme myös Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen koulutusohjelmasta.

Luennoitsijat: Sari Terävä ja Sanna Kumpu

Ilmoittaudu luennolle tämän linkin kautta:

[powr-form-builder id=5f322ec1_1649833336011]

 

Saat webinaarilinkin sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen. Tarkistathan, että sähköpostisi on oikein.

Search The Shop

Instagram Feed

Follow Us

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla