Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
 • No products in the cart.
There is no posts!
0
 • No products in the cart.
0
 • No products in the cart.
positiivinen pedagogiikka, hyvinvointiopetus, laaja-alaiset hyvointitaidot, kouluhyvinvointi

Positive Psychology Mindfulness Practitioner -ohjaajakoulutuksen esittelyluento

Tule kuulemaan mindfulness ohjaajakoulutuksesta, jossa positiivinen psykologia yhdistyy ennennäkemättöllä tavalla mindfulnessin harjoittamiseen ja ohjaamiseen! 


Haluatko syventää tietoisuustaitojasi ja ohjata ajatteluasi, tunteitasi sekä toimintaasi päämäärätietoisesti? Mindfulness ohjaajakoulutuksen aikana opit aivan uudenlaiset positiivisen psykologian tutkimukseen ja mindfulness tutkimukseen pohjautuvat hyvinvointia edistävät tietoisuus- ja hyvinvointitaidot sekä Positive Psychology Mindfulness Practitioner -ohjaajan laaja-alaiset mindfulness ohjaajan taidot.

Tässä koulutuskokonaisuudessa avautuu mahdollisuus sukeltaa syvälle itseen ja tuoda tietoisuuden valoon piilossa olleita intentioita ja vuosien varrella juurtuneita tottumuksia, jotka voivat hidastaa kehitystä ja etenemistä elämässä. Tämä syvällinen ja laaja-alainen koulutus yhdistää aivan uudella ja ennennäkemättömällä tavalla positiivisen psykologian tieteen ja mindfulness tutkimuksen. Tässä koulutuksessa tietoisuustaitoja kehitetään positiivisen pedagogiikan hyvinvointia ja oppimista tutkitusti vahvistavin keinoin ja menetelmin. Säännöllisesti tehtyjen hyvinvointia ja oppimista edistävien interventioiden avulla pysyvät hyvinvointia edistävät muutokset ovat mahdollisia.

Aidon pysähtymisen ja itsetuntemuksen syventämisen myötä voit myös ohjata muita kohti parempaa itsetuntemusta. Koulutuksessa vahvistat itsereflektiokykyä, keskittymiskykyä ja metakognitiivisia taitojasi. Saat harjoitella turvallisessa, vastuullisessa ja ammattitaitoisessa ohjauksessa kokeneen mindfulness -kouluttajan, Susanna Heikarin, kanssa. Tässä koulutuksessa pääset kehittämään vahvat mindfulness -ohjaustaidot eri ikäisille ryhmille. 

Kun opit koulutuksessa tiedostamaan mielessä, tunteissa ja syvällä kehossa asuvat ja sinne vuosien saatossa rakennetut esteet, ne on helpompi taklata jatkossa kompastumatta niihin. Vasta kun on pysähtynyt aidosti ja syventänyt omaa itsetuntemusta on mahdollista ohjata muita itsetuntemuksen äärelle. PPMP -mindfulness -ohjaaja säteilee tietoista läsnäoloa ympärilleen, koska harjoittamisesta muodostuu koulutuksen aikana pysyvä elämäntapa!

Luennoitsija: Susanna Heikari
Positive Psychology Mindfulness Practitioner -koulutuksen kehittäjä ja kouluttaja
CFM mindfluness ohjaaja

Ilmoittaudu webinaariin TÄSTÄ

Tai liity suoraan webinaariin TÄSTÄ LINKISTÄ: https://zoom.us/j/92124599674?pwd=c0tXZVhvWUxEYjV0cVdSNk1MM2NsZz09
(salasana: WEBINAARI)

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Search The Shop

Instagram Feed

Follow Us

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla