Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.

Esittelyluento positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen koulutusohjelmasta

Raudaskylän Kristillisellä Opistolla ma 21.9.2020 klo 18 – 19.30

Esittelyluento on maksuton! Ilmoittaudu mukaan Nettihaku-painikkeen kautta TÄSTÄ LINKISTÄ!!!

Saat esittelyluennolta ideoita oman hyvinvointisi vahvistamiseen ja hyvinvointitaitojen opettamiseen positiivisen pedagogiikan keinoin.

Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen koulutusohjelma on syvällisin ja kattavin hyvinvointiopetuksen täydennyskoulutusohjelma. Se antaa perusteellisen perehdytyksen hyvinvointiopetuksen taitosisältöihin sekä valmentavan ja vuorovaikutuskeskeisen opetuksen menetelmiin.

Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen koulutusohjelma on vuoden mittainen opinto-ohjelma (35 op), jossa opettajat ja ammattikasvattajat saavat kattavan ja syvällisen johdatuksen positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisten hyvinvointitaitojen opetukseen.

 

Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen koulutusohjelma (35 op) alkaa Raudaskylällä lokakuussa 2020!

Kouluttaja:

Päivi Kärki, FM, Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen opettaja ja kouluttaja, terveystiedon opettaja.

Date

21 syys 2020
Expired!

Time

18:00 - 19:30

More Info

Read More
REGISTER
YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla