Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.
positiivinen-oppiminen-minffulness-susanna-heikari

Rauhoittumisen ja keskittymisen taitoja kouluun 26.4.2021

Miten ohjaamme ja opetamme oppilaita rauhoittumaan, keskittymään ja olemaan läsnä oppitunneilla ja kouluarjen kiireessä?

Webinaarissa tutustutaan positiivisen  pedagogiikan ja mindfulnessin mahdollisuuksiin pedagogisina työkaluina  rauhallisemman kouluarjen luomisessa. Luennolla tarkastellaan  positiivisen pedagogiikan näkökulmasta rauhoittumisen, keskittymisen  ja läsnäolotaitojen merkitystä oppilaan oppimisen ja hyvinvoinnin  kannalta. Luennolla kerrotaan käytännön esimerkkien kautta kuinka  rauhoittumisen taitoja voidaan lähteä rakentamaan turvallisesti,  systemaattisesti ja tuloksellisesti koulussa.

Luennoitsija:

Susanna Heikari, KM, hyvinvointiopetuksen ja positiivisen pedagogiikan kouluttaja,
Steinerkoulun luokanopettaja ja CFM-mindfulnessohjaaja ja kouluttaja

 

Saat luentolinkin sähköpostiisi täyttämällä ilmoittautumislomakkeen.

Lähetämme Zoom-linkin sinulle vielä tunti ennen luennon alkua.

[powr-form-builder id=4f5426eb_1618303926062]

Sydämellisesti tervetuloa!

Webinaari on ilmainen.

Date

26 huhti 2021
Expired!

Time

18:00 - 19:30

Organizer

Positiivinen oppiminen
Email
info@positiivinenoppiminen.fi
Website
https://www.positiivinenoppiminen.fi/
YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla