Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
There is no posts!
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.

HYVINVOINTITAITOJEN KUKOISTAVA TEHTÄVÄKIRJA -kirjan julkkarit ja laaja-alaisten hyvinvointitaitojen esittelyluento

HYVINVOINTITAITOJEN KUKOISTAVA TEHTÄVÄKIRJA -kirjan julkkarit ja laaja-alaisten hyvinvointitaitojen esittelyluento

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan aivan uuteen HYVINVOINTITAITOJEN KUKOISTAVAAN TEHTÄVÄKIRJAAN yhdessä kirjan kirjoittajien kanssa keskiviikkona 26.1.2022 klo 18.00-19.30.
Webinaarissa Kukoistavan tehtäväkirjan kirjoittajat perehdyttävät kuulijat laaja-alaisten hyvinvointitaitojen opettamiseen sekä esittelevät millaisilla harjoituksilla hyvinvointitaitoja voidaan harjoitella kaiken ikäisten lasten, nuorten ja aikuisten kanssa.


Kirjan kirjoittajat Pauliina Avola, Viivi Pentikäinen, Sanna Alalauri ja Mervi Salminen ovat hyvinvointiopetuksen kehittäjiä ja edelläkävijöitä Suomessa. He ovat opettaneet ja kouluttaneet useiden vuosien ajan positiivista pedagogiikkaa ja laaja-alaisia hyvinvointitaitoja varhaiskasvatuksessa, ala- ja yläkouluissa, toisella asteella, korkeakouluissa ja opettajien täydennyskoulutuksissa sekä lukuisissa hyvinvointiopetuksen kehityshankkeissa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan luennolle!

Ilmoittaudu luennolle alla olevan linkin kautta. Luento lähetetään webinaarina.

Saat webinaarilinkin ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli et saa linkkiä, ota yhteyttä info@positiivinenoppiminen.fi

Tarkistathan, että sähköpostisi on oikein.

Lähetämme webinaarilinkin vielä tuntia ennen luentoa kaikille ilmoittautuneille.

[powr-form-builder id=8397fe66_1642581973457]

Search The Shop

Instagram Feed

Follow Us

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla