Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.

Työkaluja oman arjen ja työn stressinhallintaan sekä hyvinvoinnin vahvistamiseen

Verkkoluento 20.1.2021 klo 19-20.30 Zoom-alustalla

Tietoisuustaitoja harjoittamalla voimme tutkitusti vaikuttaa aivoihimme ja sitä kautta lievittää stressiä ja henkistä kuormittuneisuutta.

Mielen tyynnyttäminen ja tietoinen hyväksyvä läsnäolo alentaa stressiä ja auttaa tarkkaavaisuuden suuntaamisessa, tunteiden säätelyssä sekä lisää keskittymiskykyä ja vahvistaa kehon immuniteettijärjestelmää.

Luennolla saat tietoa ja konkreettisia harjoitteita, joilla voit lähteä liikkeelle vahvistamaan itsetuntemustasi ja sitä kautta omaa resilienssiä ja omien rajojen ja tarpeiden tunnistamista arjessa.

Luennoitsija:

Sertifioitu CFM-Mindfulnessohjaaja , KM, luokanopettaja Susanna Heikari

Ilmoittaudu luennolle alla olevan linkin kautta.

[powr-form-builder id=31f65cfc_1610358112746]

 

Date

20 tammi 2021
Expired!

Time

19:00 - 20:30

Organizer

Positiivinen oppiminen
Email
info@positiivinenoppiminen.fi
Website
https://www.positiivinenoppiminen.fi/
YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla