Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
There is no posts!
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.

Positive Psychology Coaching tuo yhteen positiivisen psykologian tutkimustiedon ja ratkaisukeskeisen valmennuksen parhaat menetelmät!

Tule mukaan maksuttomaan webinaariin keskiviikkona 24.8.2022 klo 18.30-20 kuulemaan lisää Positive Psychology Coach® –koulutusohjelmasta!

Illan aikana positiivisen psykologian ja ratkaisukeskeisen valmennuksen asiantuntijat, Viivi Pentikäinen ja Katri Lehtovaara kertovat, miten PPC-valmennus eroaa mm. ratkaisukeskeisestä valmennuksesta tai työnohjauksesta sekä kuinka positiivisen psykologian valmennuksella on mahdollista auttaa ihmisiä sekä työssä että yksityiselämässään vahvistamaan resilienssiä, hyvinvointia ja saavuttamaan itselleen merkityksellisiä tavoitteita.

Katri ja Viivi kertovat myös Positive Psychology Coach® –koulutusohjelman hyödyistä työhyvinvoinnille, HR-ammattilaisille, johtajille sekä työyhteisökehittäjille ja valmentajille. Positive Psychology Coach® –koulutusohjelma on syvällinen ja kattava positiivisen psykologian ja ratkaisukeskeisen valmennuksen koulutusohjelma. Se antaa perusteellisen perehdytyksen positiivisen psykologian tieteeseen ja tutkimukseen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) toimivimpiin menetelmiin.

Koulutusohjelman suorittaminen vastaa 60 opintopisteen laajuista opiskelu- ja työmäärää. Seuraava lähikoulutusohjelma alkaa syyskuussa 2022 ja ryhmään otetaan mukaan opiskelemaan 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Lue lisää Positive Psychology Coach® –koulutusohjelmasta ja ilmoittaudu mukaan koulutukseen täältä: https://www.positiivinenoppiminen.fi/positive-psychology-coach/

Luennoitsijoina Viivi Pentikäinen ja Katri Lehtovaara

Lue lisää kouluttajistamme täällä: https://www.positiivinenoppiminen.fi/kouluttajat/

Kysy lisää Positive Psychology Coach® –koulutusohjelmasta Viivi Pentikäiseltä, viivi@positiivinenoppiminen.fi, puh: 044-5311478

[powr-form-builder id=5f322ec1_1649833336011]

Saat webinaarilinkin sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen. Tarkistathan, että sähköpostisi on oikein.

Search The Shop

Instagram Feed

Follow Us

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla