Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
There is no posts!
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.
positiivinen psykologia, coaching, ratkaisukeskeinen valmennus, viivi pentikäinen

Positiivisen psykologian parhaat valmennusvinkit onnelliseen ja kukoistavaan elämään!

Tervetuloa ke 22.5. klo 18-19.30 maksuttomalle luennolle webinaariin kuulemaan positiivisen psykologian valmennuksen parhaista vinkeistä onnellisen ja kukoistavan elämän äärelle! 

Positive Psychology Coach® –koulutusohjelman kehittäjä ja positiivisen psykologian valmennustaitojen kouluttaja, Viivi Pentikäinen kertoo, mitä kaikkea positiivisen psykologian coaching on, ja mihin tämä tutkitusti tehokas valmennussuuntaus perustuu. 

Ja mikä tärkeintä, miten juuri sinä voit kehittää ja kasvattaa oman elämäsi onnellisuutta ja hyvinvointia tutkitusti toimivilla positiivisen psykologian valmennustaidoilla! 

Saat luennolla laaja-alaisen katsauksen Positive Psychology Coachingin tutkimuksesta, menetelmistä ja vaikutuksista sekä pääset tutustumaan tehokkaisiin Positive Psychology Coaching -valmennusharjoituksiin.

Jaamme kaikille iltaan osallistuneille muutaman tehokkaan ja helppokäyttöisen PPC-valmennustehtävän oman elämän onnellisuuden edistämiseen ja kukoistavan elämän valmentamiseen! 

Luennolla pääset kurkistamaan myös coachingin ja positiivisen psykologian 20 vuoden yhteiseen taipaleeseen Suomessa ja maailmalla sekä kuulemaan, miten ala on kasvanut ja kehittynyt vuosikymmenten aikana. 

Lopussa on myös aikaa kysymyksille ja keskustelulle, joten tule mukaan inspiroitumaan kiehtovan aiheen äärelle! 

Ilmoittaudu webinaariin tämän linkin kautta.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

***

Luennoitsija

Viivi Pentikäinen VTM

Helsingin yliopiston väitöskirjatutkija (Positiivinen yhteiskuntatiede)
MSc Applied Positive Psychology & Coaching
Positive Psychology Coach® – 60 opintopisteen koulutusohjelman kehittäjä
Positive Education Oy:n perustaja ja luova johtaja

 

 

Search The Shop

Instagram Feed

Follow Us

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla