Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
There is no posts!
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.

Kauppa

Positiivinen oppiminen / Johdatus positiiviseen pedagogiikkaan ja laaja-alaiseen hyvinvointiopetukseen (5 op)

Johdatus positiiviseen pedagogiikkaan ja laaja-alaiseen hyvinvointiopetukseen (5 op)

290,00  sis. alv 24%

Johdatus positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sisältöihin on mielenkiintoinen katsaus aiheen tunnetuimpiin teorioihin ja käytänteisiin, joiden avulla voidaan lisätä lasten, nuorten ja aikuisten hyvinvointia ja oppimista.

 

Kuvaus

Tutustu positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sisältöihin itsenäisesti ja omaan tahtiisi!
Johdatus positiiviseen pedagogiikkaan ja laaja-alaiseen hyvinvointiopetukseen on kurssi, jonka aikana opit tärkeimmät sisällöt positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen teoreettisista sisällöistä sekä saat käyttöösi kymmeniä harjoituksia ja materiaaleja hyvinvointitaitojen opetukseen. Tärkeä sisältö koulutusohjelmassa on myös aikuisen oman hyvinvoinnin vahvistaminen, minkä työkalut tulevat kurssilla tutuiksi.
Kurssi sisältää:
  • yli 20 lyhyttä videoluentoa ja -harjoitusvideota
  • kymmenittäin hyvinvointitaitoharjoituksia
  • materiaaleja opetuksessa käytettäväksi
  • aikuisen oman hyvinvoinnin interventioita

Kurssin suorittamiseen on aikaa 12 kuukautta.

Lisätietoja koulutuksesta: pauliina@positiivinenoppiminen.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Johdatus positiiviseen pedagogiikkaan ja laaja-alaiseen hyvinvointiopetukseen (5 op)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla