Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
There is no posts!
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.

Kauppa

Positiivinen oppiminen / MBSR 8-viikon Mindfulness Based Stress Reduction – verkkokurssi syksy 2023

MBSR 8-viikon Mindfulness Based Stress Reduction – verkkokurssi syksy 2023

295,00  sis. alv 24%

Tule löytämään aitoa hyvinvointia, läsnäoloa ja rauhoittumisen taitoa 8-viikon MBSR Mindfulness Based Stress Reduction – verkkokurssilta!

Tahdotko työkaluja stressin hallintaan? Haluatko oppia läsnäolon jalon taidon ja olla aidosti ja enemmän läsnä omassa elämässäsi? MBSR-kurssi tarjoaa mahdollisuuden oppia rentoutumaan arjen kiireen keskellä ja pysähtyä kohtaamaan aidon, oman itsesi.

MBSR -kurssi on loistava työkalu arjessa jaksamisen tueksi erityisesti opettajille ja kasvatusalan ihmisille, mutta kurssi on avoin kaikille!

Kurssin toteutus:

Aikataulu julkaistaan huhtikuussa 2023.

Lue lisää kurssikuvauksesta

Kuvaus

  • Koulutus sopii Sinulle, joka olet kiinnostunut mindfulnessista eli tietoisesta hyväksyvästä läsnäolosta ja haluat oppia rentoutumaan arjen kiireen keskellä sekä kohtaamaan itsesi aidosti
  • Koulutuksesta saat työkaluja stressin hallintaan, opit olemaan aidosti enemmän läsnä omassa elämässäsi
  • Kurssi on oiva mahdollisuus kehittää itseä ja omaa hyvinvointia, ja se antaa tilaisuuden pysähtyä hetkeksi, ilman arjen kiirettä

 

Koulutuksen hinta  295 euroa (sisältäen arvonlisäveron 24%).

Täytä verkkokaupassa ilmoittautumiseen tarvittavat tiedot ja maksa kurssi.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MBSR 8-viikon Mindfulness Based Stress Reduction – verkkokurssi syksy 2023”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla