Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
 • No products in the cart.
There is no posts!
0
 • No products in the cart.
0
 • No products in the cart.

Kauppa

Positiivinen oppiminen / OULU – Ilmoittautuminen 2024 | koko kurssihinta 1790€

OULU – Ilmoittautuminen 2024 | koko kurssihinta 1790€

Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen koulutusohjelma

Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen koulutusohjelma (35 op) on syvällinen ja kattava hyvinvointiopetuksen täydennyskoulutusohjelma. Se antaa perusteellisen perehdytyksen positiiviseen pedagogiikkaan, hyvinvointiopetuksen taitosisältöihin sekä valmentavan ja vuorovaikutuskeskeisen opetuksen menetelmiin.

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen tästä.

Lue lisää koulutuksesta

Kuvaus

Koulutus on tarkoitettu opettajille ja kasvatusalan ammattilaisille sekä kaikille muille ammattiryhmille, jotka työskentelevät lasten ja nuorten parissa, esimerkisi koulukuraattoreille tai -psykologeille, opinto-ohjaajille, nuoriso-ohjaajille, sosiaalialan työntekijöille tai mielenterveyden parissa työskenteleville.

 • Koulutusohjelman suoritettuaan opiskelija osaa mm.
  • analysoida, esitellä ja soveltaa positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan, laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen ja ratkaisukeskeisen valmentavan vuorovaikutuksen sisältöjä, teorioita ja menetelmiä asiantuntevasti
  • toteuttaa omaa opetustaan ja ohjaustaan positiivisen pedagogiikan ja ratkaisukeskeisen vuorovaikutuksen menetelmillä
  • johtaa omaa hyvinvointiaan sekä soveltaa positiivisen psykologian tieteen mukaisia hyvinvointi-interventioita omaan elämäänsä
  • suunnitella, kehittää ja luoda oppilaiden ikä- ja taitotasoon sopivia erilaisiin laaja-alaisiin hyvinvointitaitoihin liittyviä tuntisuunnitelmia, opetustuokioita, oppisisältöjä ja oppitunteja
  • suositella erilaisia hyvinvointi-interventioita ja -harjoituksia sekä vakuuttaa ammatillista ympäristöä hyvinvointitaitojen ja positiivisen pedagogiikan tärkeästä asemasta oppimisen tukena.

 

AIKATAULU OULU 2024

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston kanssa.

Perjantaisin 9.2. 22.3., 3.5., 14.6.2024  klo 13.30–19.30 Oulu

Perjantaisin 6.9., 4.10., 8.11.2024 klo 13.30–19.30 Oulu

 

HINTA

Koulutuksen hinta on 1790 euroa (sis. alv 24%).

Laskutetaan kolmessa erässä.

KOULUTUSPAIKKA

Koulutuspaikka kerrotaan tarkemmin kutsussa. Koulutus koostuu 7 lähiopetuspäivästä sekä itsenäisestä opiskelusta verkko-opintoina.

Pääkouluttaja: Susanna Heikari, susanna@positiviinenoppiminen.fi

Ilmoittaudu koulutukseen mukaan tästä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “OULU – Ilmoittautuminen 2024 | koko kurssihinta 1790€”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla