Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
There is no posts!
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.

Kauppa

Positiivinen oppiminen / MINDFULNESS- JA HYVINVOINTIRETRIITTI POSIOLLA PENTIK KARTANOSSA – varausmaksu 290€

MINDFULNESS- JA HYVINVOINTIRETRIITTI POSIOLLA PENTIK KARTANOSSA – varausmaksu 290€

290,00  sis. alv 24%

Varausmaksu 290€, koko retriitin hinta 990€

RAUHOITU, LEPÄÄ, VIRKISTY JA VOIMAANNU!  – MINDFULNESS- JA HYVINVOINTIRETRIITTI POSIOLLA PENTIK KARTANOSSA

Kesäkuussa 13.-18.6.2020

Tule rauhoittumaan, lepäämään, virkistymään ja voimaantumaan kesäkuun alussa järjestettävälle viikon mindfulness- ja hyvinvointiretriitille Posiolle ja Pentik-kartanoon pohjoisen kauneuden keskelle! Viikon kestävä lempeä ja samalla kaikkia aisteja hellivä retriitti on monipuolinen hyvinvointiviikko, jonka avulla pääset lepäämään, palautumaan ja virkistymään.

Huom. Retriitti on sunnuntaista perjantaihin 13.-18.6.2021

SKU:
posio21-2
Category:

Kuvaus

RAUHOITU, LEPÄÄ, VIRKISTY JA VOIMAANNU! –MINDFULNESS- JA HYVINVOINTIRETRIITTI POSIOLLA PENTIK KARTANOSSA
Kesäkuussa 13-18.6.2021

Tule rauhoittumaan, lepäämään, virkistymään ja voimaantumaan kesäkuun alussa järjestettävälle viikon mindfulness- ja hyvinvointiretriitille Posiolle ja Pentik-kartanoon pohjoisen kauneuden keskelle! Viikon kestävä lempeä ja samalla kaikkia aisteja hellivä retriitti on monipuolinen hyvinvointiviikko, jonka avulla pääset lepäämään, palautumaan ja virkistymään. Viikon ohjelmassa on runsaasti hyvinvointia vahvistavaa ja hyvää tekevää ohjelma, kuten päivittäisiä mindfulness-ja joogaharjoituksia, ohjattua hiljaisuustyöskentelyä, yhteistä inspiroitumista hyvinvointiaiheiden parissa, liikuntaa, keramiikan maalausta Anu Pentikin ohjauksessa, saunomista, uimista, luonnossa liikkumista ja herkullista kasvisruokaa täyshoidolla Pentik-mäen upeissa puitteissa.

 

RETRIITTIVIIKON OHJELMA sunnuntai-illasta – perjantai aamuun 13.-18.6.2021

SUNNUNTAINA 13.6 * Kuljetus Kuusamon lentokentältä Posiolle, saapuminen ja majoittuminen Pentik-kartanolle klo 18 mennessä. Iltaruokailu ja tervetuloa lepäämään – luento ja iltajooga. Hiljaisuuteen laskeutuminen.

MAANANTAI – TORSTAI 14.-17.6 * Aamupäivät klo 07-14 hiljaisuudessa, aamujooga, aamupala, ohjattu aamupäivän mindfulness-osuus, lounas, iltapäivän yhteinen työskentely, keramiikkapaja Anu Pentikin ohjauksessa (ma), vapaata ulkoilua, saunomista, uimista, liikuntaa, illallinen, iltaohjelma ja yhdessä inspiroitumista eri aiheiden, kuten itsemyötätunnon ja oman hyvinvoinnin äärellä oivaltaen.

PERJANTAI 18.6 * Aamupala, kiitokset, kotiinlähtö ja kuljetus Kuusamon lentokentälle.


HINTA SISÄLTÄÄ täyshoidon, kasvisruuat (aamiainen, lounas, päivällinen, iltapala), majoituksen 2 hlö huoneissa (oma huone + 300eur), kuljetukset lentokentältä, ohjatut mindfulness- ja hyvinvointiharjoitukset ja Anu Pentikin ohjaaman keramiikkatyöpajan. Lennot/matkat Posiolle eivät sisälly hintaan.  https://www.pentik.com/fi/pentik-kartano

Ohjaajina retriitillä toimivat Positiivisen oppimisen Mindfulnessohjaajat ja hyvinvointitaitojen kouluttajat Viivi Pentikäinen ja Susanna Heikari
Lisätiedot ja ilmoittautumiset: viivi@positiivinenoppiminen.fi tai PUH: 044-5311478

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MINDFULNESS- JA HYVINVOINTIRETRIITTI POSIOLLA PENTIK KARTANOSSA – varausmaksu 290€”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla