Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
There is no posts!
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.

Kauppa

Positiivinen oppiminen / MINDFULNESS- JA HYVINVOINTIRETRIITTI POSIOLLA PENTIK KARTANOSSA 5.-10.6.2022 – (Retriitin koko hinta 990€)

MINDFULNESS- JA HYVINVOINTIRETRIITTI POSIOLLA PENTIK KARTANOSSA 5.-10.6.2022 – (Retriitin koko hinta 990€)

290,00  sis. alv 24%

Varausmaksu 290€, koko retriitin hinta 990€

RAUHOITU, LEPÄÄ, VIRKISTY JA VOIMAANNU!  – MINDFULNESS- JA HYVINVOINTIRETRIITTI POSIOLLA PENTIK KARTANOSSA Kesäkuussa 5.-10.6.2022

Tule rauhoittumaan, lepäämään, virkistymään ja voimaantumaan kesäkuun alussa järjestettävälle viikon mindfulness- ja hyvinvointiretriitille Posiolle ja Pentik-kartanoon pohjoisen kauneuden keskelle! Viikon kestävä lempeä ja samalla kaikkia aisteja hellivä retriitti on monipuolinen hyvinvointiviikko, jonka avulla pääset lepäämään, palautumaan ja virkistymään.

SKU:
posio1-2022
Category:

Kuvaus

RAUHOITU, LEPÄÄ, VIRKISTY JA VOIMAANNU! –MINDFULNESS- JA HYVINVOINTIRETRIITTI POSIOLLA PENTIK KARTANOSSA Kesäkuussa 5.-10.6.2022

Tule rauhoittumaan, lepäämään, virkistymään ja voimaantumaan kesäkuun alussa järjestettävälle viikon mindfulness- ja hyvinvointiretriitille Posiolle ja Pentik-kartanoon pohjoisen kauneuden keskelle! Viikon kestävä lempeä ja samalla kaikkia aisteja hellivä retriitti on monipuolinen hyvinvointiviikko, jonka avulla pääset lepäämään, palautumaan ja virkistymään. Viikon ohjelmassa on runsaasti hyvinvointia vahvistavaa ja hyvää tekevää ohjelma, kuten päivittäisiä mindfulness-ja joogaharjoituksia, ohjattua hiljaisuustyöskentelyä, yhteistä inspiroitumista hyvinvointiaiheiden parissa, liikuntaa, keramiikan maalausta Anu Pentikin ohjauksessa, saunomista, uimista, luonnossa liikkumista ja herkullista kasvisruokaa täyshoidolla Pentik-mäen upeissa puitteissa.

 

RETRIITTIVIIKON OHJELMA sunnuntai-illasta – perjantai aamuun 5.-10.6.2022

SUNNUNTAINA 5.6.2022 .* Kuljetus Kuusamon lentokentältä Posiolle, saapuminen ja majoittuminen Pentik-kartanolle klo 18- mennessä. Iltaruokailu ja tervetuloa lepäämään – luento ja iltajooga. Hiljaisuuteen laskeutuminen.

MAANANTAI – TORSTAI 9.6.2022 * Aamupäivät klo 07-14 hiljaisuudessa, aamujooga, aamupala, ohjattu aamupäivän mindfulness-osuus, lounas, iltapäivän yhteinen työskentely, keramiikkapaja Anu Pentikin ohjauksessa (ma), vapaata ulkoilua, saunomista, uimista, liikuntaa, illallinen, iltaohjelma ja yhdessä inspiroitumista eri aiheiden, kuten itsemyötätunnon ja oman hyvinvoinnin äärellä oivaltaen.

PERJANTAI 10.6.2022 * Aamupala, kiitokset, kotiinlähtö ja kuljetus Kuusamon lentokentälle.


HINTA 990€ SISÄLTÄÄ täyshoidon, kasvisruuat (aamiainen, lounas, päivällinen, iltapala), majoituksen 2 hlö huoneissa (oma huone + 200eur), kuljetukset lentokentältä, ohjatut mindfulness- ja hyvinvointiharjoitukset, Anu Pentikin ohjaaman keramiikkatyöpajan sekä 30% alennuksen Pentik-mäellä kaikista ostoksista. Lennot/matkat Posiolle eivät sisälly hintaan.  https://www.pentik.com/fi/pentik-kartano

Ohjaajina retriitillä toimivat Positiivisen oppimisen Mindfulnessohjaajat ja hyvinvointitaitojen kouluttajat Viivi Pentikäinen ja Susanna Heikari
Lisätiedot ja ilmoittautumiset: viivi@positiivinenoppiminen.fi tai PUH: 044-5311478

*

Varausmaksu voidaan palauttaa vain lääkärintodistusta vastaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MINDFULNESS- JA HYVINVOINTIRETRIITTI POSIOLLA PENTIK KARTANOSSA 5.-10.6.2022 – (Retriitin koko hinta 990€)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla