Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
There is no posts!
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.

Kauppa

Positiivinen oppiminen / HYVINVOINNIN TALVIRETRIITTI POSIOLLA PENTIK KARTANOSSA – varausmaksu 290€

HYVINVOINNIN TALVIRETRIITTI POSIOLLA PENTIK KARTANOSSA – varausmaksu 290€

290,00  sis. alv 24%

Varausmaksu 290€, koko retriitin hinta 990€

RAUHOITU, LEPÄÄ, VIRKISTY JA VOIMAANNU!  – MINDFULNESS- JA HYVINVOINTIRETRIITTI POSIOLLA PENTIK KARTANOSSA

Tammikuussa 2.-7.1.2022

Tule rauhoittumaan, lepäämään, virkistymään ja voimaantumaan tammikuun alussa järjestettävälle viikon mindfulness- ja hyvinvointiretriitille Posiolle ja Pentik-kartanoon pohjoisen talvisen kauneuden keskelle! Viikon kestävä lempeä ja samalla kaikkia aisteja hellivä retriitti on monipuolinen hyvinvointiviikko, jonka avulla pääset lepäämään, palautumaan ja virkistymään.

 

SKU:
posio-talvi22
Category:

Kuvaus

RAUHOITU, LEPÄÄ, VIRKISTY JA VOIMAANNU! –MINDFULNESS- JA HYVINVOINTIRETRIITTI POSIOLLA PENTIK KARTANOSSA
Tammikuussa 2.-7.1.2022

Tule rauhoittumaan, lepäämään, virkistymään ja voimaantumaan tammikuun alussa järjestettävälle viikon mindfulness- ja hyvinvointiretriitille Posiolle ja Pentik-kartanoon pohjoisen talvisen kauneuden keskelle! Viikon kestävä lempeä ja samalla kaikkia aisteja hellivä retriitti on monipuolinen hyvinvointiviikko, jonka avulla pääset lepäämään, palautumaan ja virkistymään. Viikon ohjelmassa on runsaasti hyvinvointia vahvistavaa ja hyvää tekevää ohjelma, kuten päivittäisiä mindfulness-ja joogaharjoituksia, ohjattua hiljaisuustyöskentelyä, yhteistä inspiroitumista hyvinvointiaiheiden parissa, liikuntaa, keramiikan maalausta Anu Pentikin ohjauksessa, saunomista, uimista, luonnossa liikkumista ja herkullista kasvisruokaa täyshoidolla Pentik-mäen upeissa puitteissa.

HINTA SISÄLTÄÄ täyshoidon, kasvisruuat (aamiainen, lounas, päivällinen, iltapala), majoituksen 2 hlö huoneissa (oma huone + 200eur), kuljetukset lentokentältä, ohjatut mindfulness- ja hyvinvointiharjoitukset ja Anu Pentikin ohjaaman keramiikkatyöpajan. Lennot/matkat Posiolle eivät sisälly hintaan.  https://www.pentik.com/fi/pentik-kartano

Ohjaajina retriitillä toimivat Positiivisen oppimisen Mindfulnessohjaajat ja hyvinvointitaitojen kouluttajat Viivi Pentikäinen ja Susanna Heikari
Lisätiedot: viivi@positiivinenoppiminen.fi tai PUH: 044-5311478

*

Varausmaksu voidaan palauttaa ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “HYVINVOINNIN TALVIRETRIITTI POSIOLLA PENTIK KARTANOSSA – varausmaksu 290€”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla