Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
There is no posts!
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.

Kauppa

Positiivinen oppiminen / Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen syventävät opinnot -LÄHIOPETUS 2021-22

Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen syventävät opinnot -LÄHIOPETUS 2021-22

290,00  sis. alv 24%

ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYNYT

***

Positiivisen pedagogiikan ja hyvinvointiopetuksen syventävät opinnot ja jatkokoulutus ovat ennen kaikkea opettajan ja kasvattajan oman itsetuntemuksen, ihmisenä kasvun ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin johtamiseen.

Koulutuksessa perehdytään hyvinvointiopetuksen syventäviin osa-alueisiin, kuten itsetuntemukseen, Enneagrammi-persoonallisuusteoriaan, haastaviin ihmissuhde- ja vuorovaikutustilanteisiin, yksilö- ja ryhmävalmennuksen taitoihin, omien arvojen ja uskomusten valmentamiseen sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin johtamiseen ja opettamiseen.

Koulutuksessa syvennytään kahden kokonaisen viikonlopun ajan kehon hyvinvointiin, palautumisen anatomiaan, mindfulnessiin ja syvennettyihin tunnetaitoihin itsemyötätunnon avulla.

HINTA 1790 €

Ilmoittautuminen ja varausmaksu 290,00 € | kurssihinta 1790€ sis. alv 24%

Kuvaus

Positiivisen pedagogiikan ja hyvinvointiopetuksen syventävät opinnot ja jatkokoulutus ovat ennen kaikkea opettajan ja kasvattajan oman itsetuntemuksen, ihmisenä kasvun ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin johtamiseen. Koulutuksessa perehdytään hyvinvointiopetuksen syventäviin osa-alueisiin, kuten itsetuntemukseen, Enneagrammi-persoonallisuusteoriaan, haastaviin ihmissuhde- ja vuorovaikutustilanteisiin, yksilö- ja ryhmävalmennuksen taitoihin, omien arvojen ja uskomusten valmentamiseen sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin johtamiseen ja opettamiseen. Koulutuksessa syvennytään kahden kokonaisen viikonlopun ajan kehon hyvinvointiin, palautumisen anatomiaan, mindfulnessiin ja syvennettyihin tunnetaitoihin itsemyötätunnon avulla.

HUOM: Koulutuksen aikana on mahdollista suorittaa Positive Psychology Coach® -pätevyys erillisessä pienryhmäohjauksessa*

KOULUTUKSEN AIKATAULU & OHJELMA syksy – kevät 2021-2022 

Syyskuu 11.-12.9.2021 Ihmistuntemustaidot, itsetuntemus ja Enneagrammi
Syventyminen enneagrammi-persoonallisuusteoriaan. Hyvinvoinnin johtaminen yksilöllisesti. Itsetuntemuksen ja ihmistuntemuksen opettaminen. Viivi Pentikäinen

Lokakuu 9.-10.10.2021 Temperamentti, persoonallisuus ja koulun haastavat ihmissuhteet
Enneagrammin kasvusuunnat ja persoonallisuuksien sokeat pisteet. Koulun haastavat ihmissuhteet ja neuropsykiatristen erityislasten tukeminen koulussa.
Viivi Pentikäinen ja Pauliina Avola

Marraskuu 13.-14.11. Kunnioittavan kosketuksen, palautumisen ja läsnäolon syvätaidot
Kehollinen työpaja, jossa tehdään paljon rauhoittavaa ja palauttavaa työskentelyä maaten ja kehon hyvinvointia vaalien. Tuula Styrman

Tammikuu 22.-23.1.2022   Mindfulness, syvennetyt tunnetaidot ja myötätuntotaidot
Myötätuntotaidot ja itsemyötätuntotaidot aikuisille ja lapsille.
Su hiljainen retriittipäivä myötätunnon äärellä. Susanna Heikari

Maaliskuu 12.-13.3.2022 Arvojen mukainen elämä, arvot ja ajankäyttö sekä arvokasvatus
Oman elämän tietoinen arvojohtaminen ja arvokasvatus. Arvojen mukainen ajanhallinta ja itsensäjohtamisen tasot. Viivi Pentikäinen

Huhtikuu 23.-24.4.2022   Syvennetyt valmennustaidot ja oman elämän tietoinen johtaminen
Oman elämän ja hyvinvoinnin johtaminen ja uskomustyöskentely. Valmistujaisjuhlat! Viivi Pentikäinen & Marika Borg

KOULUTUSOHJELMAN KOULUTTAJAT 

Koulutusohjelman kouluttajina toimivat positiivisen pedagogiikan ja hyvinvointiopetuksen asiantuntijat Viivi Pentikäinen ja Pauliina Avola sekä valmennustaitojen “superstara” Marika Borg. Koulutuksen vierailevana kouluttajina ovat Suomen Mindfulnessinstituutin tunne- ja tietoisuustaitojen kouluttaja Hanne Laasala ja kehotietoisuustaitojen kouluttaja, tietokirjailija ja kehoterapeutti Tuula Styrman.

HINTA 1790 euroa Koulutusmaksun voi maksaa 1-4 erässä keväälle 2022 saakka. 

Sitovat ilmoittautumiset koulutukseen tulee tehdä 15.5.2021 mennessä. Varmistat oman paikkasi maksamalla varausmaksun 290 €. Varausmaksua ei palauteta.

Ryhmään mahtuu 22 osallistujaa.

KOULUTUSPAIKKA: Koulutus järjestetään Espoon Steinerkoulla, Olarinniityntie 10. 02210 Espoo. 

Koulutuksen aikataulu on lauantaisin klo 10-17 ja sunnuntaisin klo 10-16 

Pidätämme oikeudet ohjelman muutoksiin.

* Positive Psychology Coach® valmennusharjoittelu ja pienryhmäohjaus: + 600 euroa
Kysy erillistä esitettä Viiviltä, viivi@positiivinenoppiminen.fi

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen syventävät opinnot -LÄHIOPETUS 2021-22”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla