Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
There is no posts!
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.

Kauppa

Positiivinen oppiminen / Positiivisen pedagogiikan & laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen syventävät opinnot VERKKO-OPINTOINA

Positiivisen pedagogiikan & laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen syventävät opinnot VERKKO-OPINTOINA

290,00  sis. alv 24%

Ilmoittautuminen ja varausmaksu 290,00 € | koko koulutushinta 1690€ sis. alv 24%

Positiivisen pedagogiikan ja hyvinvointiopetuksen syventävät opinnot ja jatkokoulutus ovat ennen kaikkea opettajan ja kasvattajan oman itsetuntemuksen, ihmisenä kasvun ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin johtamiseen.

Koulutuksessa perehdytään hyvinvointiopetuksen syventäviin osa-alueisiin, kuten itsetuntemukseen, Enneagrammi-persoonallisuusteoriaan, haastaviin ihmissuhde- ja vuorovaikutustilanteisiin, yksilö- ja ryhmävalmennuksen taitoihin, omien arvojen ja uskomusten valmentamiseen sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin johtamiseen ja opettamiseen.

Koulutuksessa syvennytään kahden kokonaisen viikonlopun ajan kehon hyvinvointiin, palautumisen anatomiaan, mindfulnessiin ja syvennettyihin tunnetaitoihin itsemyötätunnon avulla.

Kuvaus

Positiivisen pedagogiikan ja hyvinvointiopetuksen syventävät opinnot ja jatkokoulutus ovat ennen kaikkea opettajan ja kasvattajan oman itsetuntemuksen, ihmisenä kasvun ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin johtamiseen. Koulutuksessa perehdytään hyvinvointiopetuksen syventäviin osa-alueisiin, kuten itsetuntemukseen, Enneagrammi-persoonallisuusteoriaan, haastaviin ihmissuhde- ja vuorovaikutustilanteisiin, yksilö- ja ryhmävalmennuksen taitoihin, omien arvojen ja uskomusten valmentamiseen sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin johtamiseen ja opettamiseen. Koulutuksessa syvennytään kahden kokonaisen viikonlopun ajan kehon hyvinvointiin, palautumisen anatomiaan, mindfulnessiin ja syvennettyihin tunnetaitoihin itsemyötätunnon avulla.

HUOM: Koulutuksen aikana on mahdollista suorittaa Positive Psychology Coach® -pätevyys erillisessä pienryhmäohjauksessa*.

KOULUTUKSEN AIKATAULU & OHJELMA syksy – kevät 2022–2023 

Syyskuu 16.-17.9.9.2022
Ihmistuntemustaidot, temperamentti ja Enneagrammi

Syventyminen enneagrammi-persoonallisuusteoriaan, ja sen hyödyt kasvatus- ja opetustyössä. Persoonallisuuden rakentuminen ja sosiaaliset vuorovaikutustyylit ja enneagrammi.
*Pauliina Avola

Lokakuu 28.-29.10.2022
Hyvinvoinnin ja ihmissuhteiden johtaminen enneagrammin avulla

Eri enneagrammityyppien stressi- ja hyvinvointikäyttäyminen. Hyvinvoinnin johtaminen yksilöllisesti.
*Pauliina Avola

Marraskuu 25.-26.11 2022
Mindfulness, hyvinvointi ja myötätuntoinen mindfulness

Palauttava ja hyvinvointia vahvasti lisäävä mindfulness -koulutus. Myötätuntoisen mindfulnessin avulla syvennetään rakkautta itseen ja muihin.
*Susanna Heikari 

Tammikuu 20.-21.1.2023
Kunnioittava kosketus ja hyvinvointia edistävä kehotyöskentely

Kehollinen työpaja, jossa paljon rauhoittavaa ja palauttavaa työskentelyä kehon hyvinvointia vaalien. Lauantaina oma pari mukaan koulutukseen.
*Tuula Styrman

Helmikuu 10.-11.2.2023
Arvojen mukainen elämä, uskomukset sekä haastavat ihmissuhteet

Oman elämän tietoinen arvojohtaminen. Haastavat ihmissuhteet ja vuorovaikutus konfliktitilanteissa.
*Pauliina Avola

Maaliskuu 24.-25.3.2023
Uskomustyöskentely ja oman elämän tietoinen johtaminen

Oman elämän ja hyvinvoinnin johtaminen positiivisen psykologian sisältöjen sekä enneagrammi-viisauden avulla. Uskomusten vaikutus elämään ja hyvinvointiin sekä uskomustyöskentely. Valmistujaisjuhlat!
*Pauliina Avola & Marika Borg

KOULUTUSOHJELMAN KOULUTTAJAT 

Koulutusohjelman kouluttajina toimivat positiivisen psykologian, valmennustaitojen, positiivisen pedagogiikan ja hyvinvointiopetuksen asiantuntijat Pauliina Avola ja Viivi Pentikäinen sekä valmennustaitojen “superstara” Marika Borg. Lisäksi koulutuksen kouluttajakaartiin kuuluu pitkän linjan viisas ja valovoimainen Mindfulness-opettaja Susanna Heikari, sekä kehotietoisuustaitojen kouluttaja, tietokirjailija ja kehoterapeutti Tuula Styrman. 

Pauliina Avola, Viivi Pentikäinen, Susanna Heikari, Marika Borg ja Tuula Styrman

Kysy lisää: pauliina@positiivinenoppiminen.fi tai puh: 044-5182774

HINTA 1690 € Koulutuksen voi maksaa 1-4 erässä. 

Varmistat oman paikkasi maksamalla varausmaksun 290 €. Varausmaksua ei palauteta. Ryhmään mahtuu noin 20 osallistujaa.

KOULUTUS toteutetaan ZOOM-tapaamisina kokonaan etäkoulutuksena.

Koulutuksen aikataulu on perjantaisin klo 14.30-19.30 ja lauantaisin klo 10.00-16.00 

Pidätämme oikeudet ohjelman muutoksiin

***

HUOM: Koulutuksen aikana on mahdollista suorittaa Positive Psychology Coach® -pätevyys erillisessä pienryhmäohjauksessa. Positive Psychology Coach-pienryhmän hinta on 650 €.

PIENRYHMÄTAPAAMISTEN AIKATAULU ZOOMISSA:

  1. Tapaaminen 21.9.2022 klo 16.30-19.00
  2. Tapaaminen 2.11.2022 klo 16.30-19.00
  3. Tapaaminen 25.1.2023 klo 16.30-19.00
  4. Tapaaminen 15.3.2023 klo 16.30-19.00
  5. Tapaaminen 23.8.2023 klo 16.30-19.00

 

Kouluttaja: Pauliina Avola

Hinta: 650 € (sisältäen arvonlisäveron 24 %)

Kysy lisää: pauliina@positiivinenoppiminen.fi

Mikäli haluat ilmoittautua myös PPC-pienryhmään, niin kirjoitathan sen selkeästi näkyviin ilmoittautumisesi yhteyteen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Positiivisen pedagogiikan & laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen syventävät opinnot VERKKO-OPINTOINA”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla