Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
There is no posts!
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.

Kauppa

Positiivinen oppiminen / Päiväkoulutus – Positiivista pedagogiikkaa käytännössä 28.8.2021

Päiväkoulutus – Positiivista pedagogiikkaa käytännössä 28.8.2021

95,00  sis. alv 24%

Käytännönläheinen ja osallistava  positiivisen pedagogiikan koulutus, jossa keskitytään erityisesti onnellisuus-, tunne- ja läsnäolotaitojen opettamiseen.

Koulutuspäivä toteutetaan Zoom-alustalla.

Lisätietoja: paivi@positiivinenoppiminen.fi

Aika 28.8.2021  klo 10-16

Hinta 95e (sis. alv 24%)

SKU:
V-100421
Categories:
,

Kuvaus

Positiivista pedagogiikkaa käytännössä – ideoita ja menetelmiä hyvinvoinnin vahvistamiseen koulutyön arjessa

Verkossa Zoom-alustalla toteutettava toiminnallinen ja paljon vuorovaikutusta sisältävä koulutuspäivä perehdyttää sinut positiivisen pedagogiikan mahdollisuuksiin hyvinvoinnin vahvistamisessa hyvin käytännönläheisesti.

Saat osallistumislinkin sähköpostitse ennen koulutuspäivää.

Kouluttajamme Päivi Kärki toimii myös yläkoulun terveystiedon opettajana ja on soveltanut positiivista pedagogiikkaa työssään pitkään.
Pääset koulutuspäivän aikana itse tekemään erilaisia ja monipuolisia omaa hyvinvointiasi vahvistavia harjoituksia itsenäisesti ja pienryhmissä.
Näitä harjoituksia voit soveltaa työssäsi ja saat lisäksi paljon ideoita muistakin toimivista ja tehokkaista tehtävistä ja harjoitteista.

Koulutuksessa keskitytään erityisesti hyvää vuorovaikutusta ja myönteisiä tunteita vahvistaviin harjoituksiin sekä harjoituksiin, jotka ohjaavat hyvän huomaamiseen ja sanoittamiseen. Hyvinvointitaidot, joihin erityisesti keskitymme päivän aikana ovat onnellisuustaidot, tunnetaidot ja läsnäolotaidot.

 

Aika 28.8.2021 klo 10-16

 

Hinta 95e (sis. alv 24%)

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Päiväkoulutus – Positiivista pedagogiikkaa käytännössä 28.8.2021”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla