Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
There is no posts!
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.

Kauppa

Positiivinen oppiminen / POSPED VERKKOKOULUTUS – Ilmoittautuminen ja varausmaksu syksy 2022 | koko kurssihinta 1970€

POSPED VERKKOKOULUTUS – Ilmoittautuminen ja varausmaksu syksy 2022 | koko kurssihinta 1970€

290,00  sis. alv 24%

Varausmaksu 290€, verkkokoulutuksen kokonaishinta 1970€

Opiskele kätevästi ja joustavasti positiivista pedagogiikkaa ja hyvinvointiopetusta verkko-opintoina.
Verkkokoulutus sisältää pääasiassa itsenäisesti opiskeltavia videoluentoja, kirjallisia tehtäviä ja hyvinvointi-interventioita Claned-oppimisympäristössä.
Tämän lisäksi koulutusohjelmaan sisältyy pari- ja pienryhmäkeskusteluita sekä lyhyitä kouluttajan ja koko ryhmän yhteisiä Zoom-tapaamisia.
Koulutuksen aikana työstetään portfolio, viisi kirjallisuusreflektiota ja ryhmämuotoinen lopputyö. Koulutus vastaa laajuudeltaan 35 opintopisteen opiskelu- ja työmäärää.

Lue lisää koulutuksesta

Kuvaus

  • Opettajille, kasvattajille sekä kaikille lasten ja nuorten hyvinvoinnista kiinnostuneille
  • Koulutuksesta saat syvällisen perehdytyksen positiiviseen pedagogiikkaan, hyvinvointiopetuksen taitosisältöihin, positiiviseen psykologiaan ja ratkaisukeskeisen opetuksen menetelmiin
  • Koulutukseen kuuluu verkkotapaamisia kouluttajan kanssa, kymmeniä videoluentoja eri kouluttajilta, monipuolista kirjallista materiaalia sekä suoraan omaan opetukseen tai kasvatukseen sovellettavia harjoituksia

Koulutuksen hinta on 1970 euroa (sis alv. 24%).
Koulutus on mahdollista maksaa 1-4 erässä + varausmaksu 290 €.
Ilmoittautuessasi maksat varausmaksun 290 €. Varausmaksua ei palauteta.

Koulutus alkaa 19.9.2022

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “POSPED VERKKOKOULUTUS – Ilmoittautuminen ja varausmaksu syksy 2022 | koko kurssihinta 1970€”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla