Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
 • No products in the cart.
There is no posts!
0
 • No products in the cart.
0
 • No products in the cart.

Kauppa

Positiivinen oppiminen / SYVÄN VIISAUDEN JATKOKOULUTUS 480€

SYVÄN VIISAUDEN JATKOKOULUTUS 480€

480,00  sis. alv 24%

VIISAUTTA, SYVYYTTÄ JA MYÖTÄTUNTOISTA IHMISENÄ KASVUA

Tule opiskelemaan kanssamme viisasta syvyyttä ja myötätuntoista inhimillistä ihmisenä kasvua itsekasvatuksen jatko-opinto-ohjelmaamme!

Olet ehkä jo huomannut, että ihmisenä kasvamisen matkalla ei ole määränpäätä tai maalia. Teemme tätä matkaa yhdessä ihmisinä, parhaimmillaan toinen toistemme inhimillisyyttä viisaasti ja myötätuntoisesti tukien, toinen toisiamme kukoistuttaen. 

Yhdessä matkanteko on monin verroin merkityksellisempää ja kollektiivisesti viisastuttavampaa. Viisautta, syvyyttä ja myötätuntoista ihmisyyttä opitaan parhaiten – yhdessä jaettujen kokemusten ja oivallusten avulla.

Kutsumme sinut mukaan syvyyskasvun ja inhimillisen kukoistuksen opinto-ohjelmaamme tutkimaan viisauden, myötätunnon ja ihmisenä kasvun syvyysteemoja. 

 

Kuvaus

VIISAUTTA, SYVYYTTÄ JA MYÖTÄTUNTOISTA IHMISENÄ KASVUA

Tule opiskelemaan kanssamme viisasta syvyyttä ja myötätuntoista inhimillistä ihmisenä kasvua itsekasvatuksen jatko-opinto-ohjelmaamme!

Syksyllä 2023 palaamme yhdessä syvän viisauden äärelle ja kokoonnumme yhdessä kahdeksan kertaa Zoomissa. Pysähdymme, opimme ja keskustelemme yhdessä siitä, mitä on viisaus, myötätuntoinen elämä ja syvällinen sekä inhimillinen ihmisenä kasvaminen.

Luomme yhdessä perustaa viisaalle, syvälliselle ja myötätuntoisen inhimillisele elämälle sekä ihmisenä kasvamiselle ilman suorituskeskeisyyttä. Viisauden lisäksi mukana kasvumatkallamme kulkevat syvät arvot, kuten rakkaus, sitoutuminen, vastuullisuus ja ennen kaikkea myötätunto itseä ja muita ihmisiä kohtaan. 

Koulutus on suunnattu positiivisen oppimisen pitkien koulutusohjelmien opinnot suorittaneille 

 • Positive Psychology Coacheille
 • Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen koulutuksen käyneille ja Positiviisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen syventävät opinnot opiskelleille

Mitä koulutus pitää sisällään

 • Kahdeksan syvällisesti viisastuttavaa koulutuskertaa Zoomissa klo 17.00-20.00.
 • Ennakkomateriaalina Viivi Pentikäisen 20-tunnin luentosarjan enneagrammista. Luentosarja toimii sinulle myös loistavana kertausmateriaalina enneagrammiviisaudesta, jota syvennämme yhteisen matkan aikana .
 • Kolmen viikon ohjatun mindfulness-intervention, joka aloittaa koulutusohjelman. 

Zoom-iltojen aikana perehdytään Positiivisen oppimisen kouluttajien johdolla seuraaviin aiheisiin

 • 5.10.2023 Viivi Pentikäinen: Yhteisöllinen onnellisuus & 9 hyvää minussa
 • 23.11.2023 Pauliina Avola: Enneagrammi, yksilöllisyys ja siipien vaikutus persoonallisuuteen
 • 18.1.2024 Susanna Heikari: Rakasta ja ravitse kehoa! Tietoinen ja rakkaudellinen ravitsemus
 • 15.2.2024 Marika Borg: Enneagrammin uskomustyöskentely ja tyyppien syvät elämäntehtävät
 • 14.3.2024 Viivi Pentikäinen: Mestarivalmentajan nöyrät askeleet: Miten integroimme kaiken tiedon taidoiksi ja teoiksi?
 • 11.4.2024 Pauliina Avola: Enneagrammi ja vaistotyypit parisuhteessa
 • 16.5.2024 Susanna Heikari: Kokonaisvaltainen kehon rakastaminen liikkeellä, levolla ja leikillä
 • 5.9.2024 Viivi Pentikäinen: Systeemiälykäs henkisyys ja yhteisöllinen kukoistus – Sinun kukoistuksellasi on suuri merkitys!HINTA
  480 €, hinta pitää sisällään enneagrammi-etukäteismateriaalin sekä Mindfulness-harjoitteet opiskelun tueksi ja Viisas vastaus – kortit (postitetaan kaikille osallistujille kotiin).

  Tee syksyn ja loppuelämän myötätuntoista syvyyskasvua tukeva hyvinvointiteko ja lähde mukaan nyt!Myötätuntoiset viisausoppaat matkallasi,Viivi, Pauliina, Marika, Susanna ja Sanna

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SYVÄN VIISAUDEN JATKOKOULUTUS 480€”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla