Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
There is no posts!
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.

Vahvuustodistus

Positiivinen oppiminen / Vahvuustodistus

VAHVUUSTODISTUS

 

Yksi mukava tapa muistuttaa itseä omista ydinvahvuuksistaan on vahvuustodistuksen tekeminen itselle. Vahvuustodistukseen voi kirjoittaa omat ydinvahvuudet, kun ne on ensin tunnistettu joko 100 VAHVUUTTA -monisteen avulla tai vaikkapa VIA-testillä. Opettaja voi myös kerätä vahvuustodistukset talteen oppilailta, allekirjoittaa ne ja antaa takaisin esimerkiksi keväällä koulun loppuessa ”oikean” todistuksen liitteenä. Näin jokainen lapsi tai nuori saa ainakin yhden erinomaisen todistuksen.

Lataa vahvuustodistus PDF -tiedosto tästä

HUOM! Ladattavia materiaaleja on oikeus käyttää opetuskäytössä, ei koulutus- tai muussa mahdollisessa liiketoiminnassa.

Kaikkien tämä sivuston sisältöjen muuttaminen, muokkaaminen tai esittäminen ilman Positive Education Oy:n logoa tai muuta tekijänoikeusmerkintää rikkoo tekijänoikeuksia. Kunnioitathan tekijänoikeuksiamme, etkä hyödynnä materiaaleja ilman logojamme tai muita tekijänoikeusmerkintöjä.

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla