Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
There is no posts!
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.

Vahvuustodistus

Positiivinen oppiminen / Vahvuustodistus

VAHVUUSTODISTUS

 

Yksi mukava tapa muistuttaa itseä omista ydinvahvuuksistaan on vahvuustodistuksen tekeminen itselle. Vahvuustodistukseen voi kirjoittaa omat ydinvahvuudet, kun ne on ensin tunnistettu joko 100 VAHVUUTTA -monisteen avulla tai vaikkapa VIA-testillä. Opettaja voi myös kerätä vahvuustodistukset talteen oppilailta, allekirjoittaa ne ja antaa takaisin esimerkiksi keväällä koulun loppuessa ”oikean” todistuksen liitteenä. Näin jokainen lapsi tai nuori saa ainakin yhden erinomaisen todistuksen.

HUOM: ladattavia materiaaleja on oikeus käyttää opetuskäytössä, ei koulutus- tai muutta mahdollisessa liiketoiminnassa.

Kaikkien tämä sivuston sisältöjen muuttaminen, muokkaaminen tai esittäminen ilman Positive Education Oy:n logoa tai muuta tekijänoikeusmerkintää rikkoo tekijänoikeuksia. Kunnioitathan tekijänoikeuksiamme, etkä hyödynnä materiaaleja ilman logojamme tai muita tekijänoikeusmerkintöjä.

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla