Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
There is no posts!
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.

VAKA-harjoituksia

Positiivinen oppiminen / VAKA-harjoituksia

VAKA-harjoitukset

 

Hyvinvointikasvatuksen harjoitukset ovat suoraan käyttöön otettavissa olevia harjoituksia hyvinvointikasvatuksen toteuttamiseen varhaiskasvatuksen työkentässä.

Materiaalin ovat tuottaneet OPH:n rahoittamaan hyvinvointihankkeeseen: Hyvinvoiva varhaiskasvattaja positiivisen pedagogiikan soveltajana osallistuneet varhaiskasvattajat.

Lataa VAKA-harjoitukset PDF -tiedosto tästä

HUOM! Ladattavia materiaaleja on oikeus käyttää opetuskäytössä, ei koulutus- tai muutta mahdollisessa liiketoiminnassa.

Kaikkien tämä sivuston sisältöjen muuttaminen, muokkaaminen tai esittäminen ilman Positive Education Oy:n logoa tai muuta tekijänoikeusmerkintää rikkoo tekijänoikeuksia. Kunnioitathan tekijänoikeuksiamme, etkä hyödynnä materiaaleja ilman logojamme tai muita tekijänoikeusmerkintöjä.

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla