Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
There is no posts!
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.

Palaudu oppilaiden kanssa yhdessä päivittäin!

Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen esittelyluento maanantaina 1.11.2021 klo 18.30-20 Turun Old Millin auditoriossa, Ruukinkatu 2-4.

Tahdotko olla hyvinvoiva koko lukuvuoden, niin että alkusyksyn energisyys jatkuu läpi vuoden ja akut latautuvat koulupäivien aikana, eikä vasta lomalla? Luennolla saat käytännön vinkkejä siihen, kuinka omaa ja oppilaiden hyvinvointia voidaan tukea kouluarjessa päivittäin lyhyillä, mutta tehokkailla harjoitteilla.

Ala tehdä asioita toisin kuin aiemmin.

Tekemällä oppilaiden kanssa asioita eri tavalla kuin aiemmin, saat arkeesi uusia asioita ja tilanteita, jotka vahvistavat sinun ja oppilaittesi hyvinvointia. Pitkin päivää on tärkeää sijoittaa taukoja ja läsnäoloharjoitteita, näin voit auttaa oppilaita ja itseäsi rauhoittamaan kiireistä mieltä ja levotonta kehoa.

Sydämellisesti tervetuloa!
***
Luennoitsija:

Susanna Heikari, KM
Sertifioitu CFM-Mindfulnessohjaaja
Luokanopettaja
MB Master Coach

[powr-form-builder id=3df5b268_1634127944522]

 

Search The Shop

Instagram Feed

Follow Us

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla