Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
There is no posts!
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.

Tiedot & ehdot

Positiivinen oppiminen / Tiedot & ehdot

Viimeisin päivitys: 30.6.2020

Kiitos luethan nämä tiedot ja ehdot huolellisesti ennen kuin teet ostoksia sivulta www.positiivinenoppiminen.fi.

Nämä ehdot pätevät sinun ja Positive Education Oy:n välillä. Positive Education Oy on suomalainen yritys, jonka y-tunnus on 2663523-1  ja jonka pääkonttori sijaitsee osoitteessa Marsalantie 1b 02380 ESPOO.

TILAAMALLA TUOTTEITA TAI PALVELUITA HYVÄKSYT NÄMÄ EHDOT.

1. Ehtojen soveltaminen

Nämä ehdot soveltuvat ostoihin verkkokaupasta sekä suoramyynnistä.

Pidätämme oikeuden muuttaa näitä ehtoja milloin tahansa. Ilmoitamme muutettujen ehtojen voimaantulopäivän yllä. Muutetut ehdot soveltuvat tilauksiin, jotka on jätetty voimaantulopäivänä tai sen jälkeen.

2. Tilaaminen

Ostaaksesi Tuotteita sinun tulee:

  • antaa nimesi ja osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, maksu- ja muut vaaditut tiedot
  • olla vähintään 18-vuotias

Jos luot verkkokauppaan tilin, luot itsellesi samalla henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen sekä salasanan. Säilytä nämä tunnukset suojattuna kaikissa tilanteissa, sillä olet henkilökohtaisesti vastuussa kaikista ostoista, jotka on tehty käyttämällä käyttäjätunnustasi ja salasanaasi.

3.Tilausten käsittely ja sopimuksen syntyminen

Tilauksesi on tarjous ostaa tilauksessasi luetellut tuotteet näiden ehtojen mukaisesti. Kaikki tilaukset edellyttävät erillistä hyväksyntäämme.

Mikäli hyväksymme tilauksesi, lähetämme sinulle sähköpostitse tilausvahvistuksen, joka sisältää mm. tilausnumerosi ja tilaamiesi tuotteiden tiedot.

Sopimus syntyy, kun olet vastaanottanut tilausvahvistuksen.

Sinä vastaat antamiesi tietojen oikeellisuudesta.

Tilausvahvistusta koskeva sähköposti on kuittisi ostosta. Ole hyvä ja säilytä se huolella, sillä me emme arkistoi sopimustasi.

4. Hinnat, toimituskulut ja verot

Tuotteesta veloitettava hinta on tilaushetkellä voimassaoleva hinta, joka ilmoitetaan tilausvahvistuksessa.

Voimme muuttaa hintoja milloin tahansa ilman eri ilmoitusta. Muutetut hinnat soveltuvat hinnanmuutoksen jälkeen tehtyihin tilauksiin.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron ja muut soveltuvat verot, sekä toimitus- ja käsittelykulut Suomeen lähetettyihin ostoihin. Ulkomaanostoissa tilaukseen lisätään 10 euron postituskulu.

5. Toimitus

Toimitamme Suomeen ja ulkomaille.

Toimitusaika on 3-10 päivää. Mikäli tuotteessa on pidempi toimitusaika, ilmoitamme sen tilausta tehdessäsi.

Toimitusaika ei ylitä 30 päivää tilausvahvistuksesta, ellet ole suostunut myöhäisempään toimitusajankohtaan.

Milloin viivästytät lähetyksen toimittamista tai vastaanottamista sen jälkeen, kun olemme ilmoittaneet toimitusyrityksestä, tai mikäli olet antanut meille väärän toimitusosoitteen, jonka johdosta toimitus ei onnistu, palautuu lähetys meille. Lähetys palautuu, milloin sitä ei ole noudettu 7 työpäivän kuluessa ensimmäisestä toimitusyrityksestä. Lähetyksen palautuessa yllä mainitusta syystä on meillä oikeus purkaa sopimus ja hyvittää sinulle maksamasi summa kohdan 9 mukaisesti.

Emme ole vastuussa viivästyksestä tai muusta suorituksen estymisestä, milloin viivästys tai estyminen johtuu vaikutusmahdollisuuksiemme ulkopuolella olevasta olosuhteesta, jota meidän ei kohtuudella voida edellyttää ottaneen huomioon sopimuksentekohetkellä ja jonka seurauksia emme myöskään kohtuudella olisi voineet välttää tai voittaa.

Pyydämme sinua tarkastamaan toimituspakkauksen ja vastaanotetut Tuotteet 14 päivän kuluessa lähetyksen saapumisesta varmistuaksesi Tuotteiden kunnosta ja siitä, että tuotteita on toimitettu tilattu määrä. Milloin tuotteita on vioittunut tai niitä puuttuu, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

6. Tuotteiden saatavuus

Emme takaa tuotteiden saatavuutta verkkokaupassa.

Ellemme ole jo hyväksyneet tilaustasi, varaamme oikeuden ilman vastuuta tai aiempaa ilmoitusta muuttaa, keskeyttää tai lakkauttaa minkä tahansa tuotteen myynnin tai saatavuuden verkkokaupassa.

7.Tuotetieto, Tuotteiden sopivuus aiottuun käyttöön

Ennen tilauksen tekemistä, varmistuthan, että tuotteet sopivat aikomaasi käyttöön. Suosittelemme, että käytät verkkokaupassa olevaa tuotetietoutta varmistuaksesi sopivuudesta. Mikäli verkkokaupan sisältö poikkeaa tai on ristiriidassa jonkin muun internetsivuston tai muun tietolähteen kanssa, verkkokaupassa ostohetkellä esitettyjä tietoja sovelletaan ensisijaisesti muihin tietoihin nähden.

8. Maksu

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.com

———————————

Seuraavassa kyseiset toimitusehdot ovat myös englanniksi ja ruotsiksi:

Payment Service Provider

Paytrail Plc acts as a collecting payment service provider and is an authorized Payment Institution. Paytrail Plc will be shown as the recipient on your bank or credit card statement. Paytrail Plc will forward the payment to the merchant. For reclamations, please contact the website the payment was made to.

Paytrail Plc

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

Phone: +358 207 181 830

Business ID 2122839-7

————————

Betalningsförmedlare

Betalningsförmedlingstjänsten utförs och som leverantör står Paytrail Oyj(2122839-7) i samarbete med banker och kreditinstitut. Betalningar med Visa Electron eller MasterCard-kort syns Paytrail Oyj som mottagare i korträkningen och även förmedlar betalningen till köpmannen. Paytrail Oyj har verksamhetstillstånd för betalningsinstitut beviljat av Finansinspektionen. Vid klagomål ber vi er i första hand vara i kontakt med nätbutiken.

Paytrail Oyj
FO-nummer: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä
Telefon: 0207 181830
www.paytrail.com

9. Peruuttamisoikeus ja palautukset

Koulutusten peruutus: Mikäli olet ilmoittautunut koulutukseen tai verkkokurssille, jossa on varausmaksu, varausmaksua ei palauteta. Koulutuksen aloittaminen (joko verkossa tai läsnä olevana) on koko koulutuksen ostopäätös, jolloin sitoudut maksamaan koko koulutushinnan, vaikka päättäisit keskeyttää koulutuksen. Kursseissa, joissa ei ole varausmaksua, sitoudut ostohetkellä maksamaan koko koulutusmaksun, jota ei palauteta.

Peruutusoikeus: Milloin olet ostanut Tuotteita yksityiseen käyttöön kuluttajana ja haluat käyttää kuluttajansuojalain mukaista peruuttamisoikeuttasi ja palauttaa tuotteet, sinun tulee tehdä palautusilmoitus sähköpostilla osoitteeseen info@positiivinenoppiminen.com 15 vuorokauden kuluessa tuotteen tai viimeisen toimituserän vastaanottamisesta.

Sinun on pidettävä tuote olennaisesti muuttumattomana ja vähentymättömänä siihen saakka, kunnes olet päättänyt pitää tuotteen. Tuotetta ei voi peruuttaa, jos olet ottanut sen käyttöön. Tuotetta ei katsota otetuksi käyttöön, jos olet käsitellyt tuotetta vain siten kuin on ollut tarpeen sen luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi.

Vastaanotettuamme sähköisen peruutusilmoituksesi ja käsiteltyämme sen, lähetämme sinulle peruutuksesta vahvistuksen sähköpostitse.

Sinun tulee palauttaa tuotteet ilman aiheetonta viivästystä ja viimeistään 14 vuorokauden kuluessa peruutusilmoituksesta. Sinä vastaat tuotteiden välittömistä palautuskustannuksista.

Palautus:

Palauta tuotteet alkuperäisessä pakkauksessaan.

Milloin tuote on sisältynyt useita tuotteita sisältävään pakkaukseen, kaikki tuotepakettiin sisältyvät tuotteet pitää palauttaa samalla kertaa.

Käsittele tuotteita huolellisesti ja palauta ne samassa kunnossa kuin ne olivat toimitushetkellä.

Pakkaa tuotteet siten, etteivät ne vaurioidu kuljetuksen aikana ja varmista, että tilausnumerosi näkyy pakkauksen ulkopuolella. Varmistaaksesi nopean ja varman palautuksen, pyydämme sinua noudattamaan annettuja palautusohjeita.

Palautamme saamamme maksun lukuun 2 vuorokauden kuluessa siitä, kun varastomme on vastaanottanut palautetut tuotteet.

Maksupalautus vahvistetaan sähköpostitse.

Maksupalautus tehdään sillä maksutavalla, jota olet käyttänyt tilatessasi tuotteet.

Jos 1) palautat tuotteita, joita et ole oikeutettu palauttamaan, 2) palautat tuotteita, jotka ovat vaurioituneet käytössäsi tai joita olet käyttänyt enemmän kuin olisi tarpeen niiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi, 3) palautuksesta puuttuu tuotteita, tai 4) olet muutoin laiminlyönyt noudattaa huolellisuutta tuotteiden käsittelyssä ja palautuksessa, pidätämme oikeuden sovellettavan lain sallimin tavoin hylätä palautuksen ja kieltäytyä maksupalautuksesta tai vähentää takaisin maksettavasta summasta määrän, joka vastaa tuotteelle aiheutunutta vahinkoa.

Muut tuotepalautukset: Mikäli lähetyksen tuotteet eivät vastaa tilaustasi, lähetyksestäsi puuttuu tilattuja tuotteita tai lähetys on vahingoittunut kuljetuksessa, ota viipymättä yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse.

Mahdolliset peruutukset tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen info@positiivinenoppiminen.fi. Mikäli peruutusta ei tehdä ennen opintojen alkua ja opiskelija ei osallistu koulutukseen, koulutusmaksu peritään kokonaisuudessaan. Koulutuksen keskeyttäminen ei oikeuta osallistumismaksun palauttamiseen. Koulutusmaksut ovat perintäkelpoisia.

10. Virhevastuu ja takuu

Vastaamme tuotteiden virheellisyydestä kuluttajasuojalain 5 luvun mukaisesti.

11. Henkilötiedot

Nämä ehdot ja verkkosivuillamme olevat yksityisyydensuojaperiaatteet soveltuvat henkilötietojen käsittelyyn. Tuotteiden ostaminen verkkokaupasta edellyttää, että hyväksyt nämä yksityisyydensuojaperiaatteet ja henkilötietojen käsittelyn näiden periaatteiden mukaisesti.

Käytämme kohtuudella käytettävissä olevia keinoja pitääksemme tilauksesi ja maksusi tiedot turvassa, mutta ellei kyse ole osaltamme törkeästä huolimattomuudesta, emme ota vastuuta vahingosta, joka voi aiheutua ulkopuolisen päästyä luvatta käsiksi antamiisi tietoihin.

12. Vastuunrajoitukset

Tuotteiden myyntiin liittyvät velvoitteemme ja vastuumme määräytyvät soveltuvan lainsäädännön sallimissa rajoissa yksinomaan näiden ehtojen mukaisesti, eikä meillä ole muita vastuita tai velvoitteita. Emme vastaa Tuotteen soveltuvuudesta erityisesti sinun käyttöösi.

13. Yleistä

Verkkokauppaa on sallittua käyttää ainoastaan laillisiin tarkoituksiin ja laillisella tavalla.

Emme vastaa mahdollisista katkoksista verkkokaupan toiminnassa.

Mikäli jokin ehto katsottaisiin osittain tai kokonaan pätemättömäksi, laittomaksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, ehtoa sovelletaan siten kuin sovellettava laki sen sallii. Ehdon pätemättömyys, laittomuus tai täytäntöönpanokelvottomuus ei vaikuta muiden ehtojen soveltamiseen.

NÄMÄ EHDOT EIVÄT VAIKUTA TAI RAJOITA LAKISÄÄTEISIÄ OIKEUKSIASI, JOISTA EI VOIDA SOPIMUKSELLA POIKETA.

14. Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa verkkokaupan tilauksia koskevissa kysymyksissä. Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse info@beehappypublishing.com.

15. Linkit muille internetsivuille

Verkkokauppamme sivustolla on linkkejä myös muille verkkosivuille. Mikäli näistä linkeistä päädyt kuitenkin joillekin virheellisille tai haitallisille sivustoille, jotka eivät todellisuudessa ole meidän ylläpitämiä, niin emme ole vastuussa näiden sivustojen sisällöistä.

16.Sovellettava laki ja riidanratkaisu

Näihin ehtoihin, verkkokauppaan ja tehtyihin kauppoihin sovelletaan Suomen lainsäädäntöä.

Voit saattaa kauppaa koskevan riidan, jota ei saada neuvotteluteitse ratkaistua, kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi. Lisäksi sinulla on oikeus saattaa riita-asia käräjäoikeuden ratkaistavaksi, joko myyjän kotipaikan tai oman asuinpaikkasi kotipaikan käräjäoikeuteen.

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla