Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
There is no posts!
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.
positiivinen pedagogiikka, hyvinvointiopetus, laaja-alaiset hyvointitaidot, kouluhyvinvointi

Hyvinvointiopetus eheyttää ja voimaannuttaa oppilaat ja opettajat!

Maksuton Positiivisen pedagogiikan esittelyluento

Tule kuulemaan lisää aiheesta ja toimivista hyvinvointia sekä oppimisen iloa lisäävistä työkaluista koulussa. On merkityksellistä ja tärkeää suunnata huomio koulussa hyvinvointia ja oppimista edistäviin asioihin, kuten hyvointia tutkitusti edistäviin harjoituksiin.

Silloin kun oppilas voi hyvin, oppiminen on mahdollista.

Erityisen tärkeää ja arvokasta on myös tiedostaa aikuisen hyvinvoinnin merkitys hyvinvointiopetuksessa, hyvinvoiva aikuinen kasvattaa hyvinvoivia lapsia ja nuoria!

Luennolla positiivisen pedagogiikan ja hyvinvointiopetuksen kouluttaja ja asiantuntija Susanna Heikari kertoo hyvinvointiopetuksesta positiivisen pedagogiikan hyvistä käytänteistä kouluarjessa.

Tervetuloa maksuttomalle esittelyluennolle keskiviikkona 15.11. 2023 klo 18.00.- 19.15.

Kuulet parhaat asiantuntijan vinkit siitä, miksi juuri sinun kannattaa lähteä kouluttautumaan positiivisen pedagogiikan ja hyvinvointiopetuksen opettajaksi!

Koulutuksessa kuulet myös Oulun Hyvinvointiopetuksen ja positiivisen pedagogiikan perusteet 20 op koulutusohjelmasta, joka alkaa 9.2.2024. Oulun koulutukseen voit tutustua täältä:  https://www.ppkyo.fi/fi/hyvinvointiopetuksen-ja-positiivisen-pedagogiikan-perusteet-20-op/

Ilmoittaudu webinaariin täällä.

Search The Shop

Instagram Feed

Follow Us

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla